Модерни дамски висящи сребърни обеци с фасетиран оникс по поръчка, ръчно изработени авторски бижута с полускъпоценни камъни от Владо Радоев, корпоративен подарък за жена, обеци онлайн

170,00 лв.
  • Кат. номер: 4009
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Кат.№ 4051

Ръчно изработени сребърни обеци, с английско закопчаване, с елегантен дизайн и красив фасетиран оникс. Дължина на обеците - 6.0 см. Дължина на камъка 16 мм. Автор Владимир Радоев. При поръчка получавате безплатно красива подаръчна кутия. Обеците могат да бъдат съчетани с пръстен и колие от същата серия.

За повече информация и поръчка на: order@nakit.bg или на тел. 0888 427 169

Подходящ е за зодиите Козирог, Скорпион, Дева. Дава стабилност самоконтрол, дисциплина. Той е камък на мъдростта, стимулира интуицията, логиката, анализа, насърчава растежа, развитието и трансформацията на личността, отблъсква негативната енергия.

Ониксът е вид кварц, полускъпоценен камък, разновидност на халцедона, който се характеризира с наслагване на различни цветове, обикновено черен, бял, кафяв или червен.  Името му идва от гръцката дума за нокът, защото според легендата, ониксът е създаден от отпадналите нокти на богинята Венера. Сардоникс се нарича червено-кафявият оникс. Ониксът има различно значение и свойства, в зависимост от цвета, формата и начина на използване.