Кой камък ще е най-подходящ за всяка отделна зодия през 2024 година според астрологията? 

6 януари 2024

Кой камък ще е най-подходящ за всяка отделна зодия през 2024 година според астрологията? 

ОВЕН (21 март - 20 април) 

Овните са енергични, амбициозни и лидерски. Те обичат да се изявяват и да се състезават. През 2024 година, те ще имат много възможности за реализация на своите цели и планове, но също така ще трябва да се справят с някои предизвикателства и конфликти.

 • За да подкрепят своята сила и увереност, те могат да носят медальон с рубин, който е камъкът на страстта, смелостта и успеха. Рубинът им помага да преодолеят препятствията и да се издигнат над конкуренцията

 

 

 • Също така, те могат да изберат гранат, който е камъкът на вярността, предаността и защитата. Гранатът им дава стабилност и хармония в личните и професионалните си отношения. 

 

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май) 

Телците са практични, трудолюбиви и надеждни. Те ценят комфорта, красотата и сигурността. През 2024 година, те ще имат шанс да увеличат своето благосъстояние и да се насладят на живота си.

 • За да подсилят своята материално и духовно изобилие, те могат да носят изумруд, който е камъкът на изобилието, любовта и мъдростта. Изумрудът им помага да привличат богатство, късмет и благополучие.
 • Също така, те могат да изберат розов кварц, който е камъкът на сърцето, нежността и себеуважението. Розовият кварц им дава усещане за спокойствие, доверие и хармония.
 •  
 • Разгледайте бижута с розов кварц ТУК.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни) 

Близнаците са комуникативни, интелигентни и променливи. Те обичат да учат, да пътуват и да общуват. През 2024 година, те ще имат много интересни и разнообразни изживявания, които ще разширят техния хоризонт и ще им донесат нови знания и връзки.

 • За да подкрепят своята любознателност и адаптивност, те могат да носят аквамарин, който е камъкът на миролюбието, яснотата и творчеството. Аквамаринът им помага да се справят със стреса и да изразят своите идеи и чувства.
 • Също така, те могат да изберат тигрово око, който е камъкът на късмета, защитата и смелостта. Тигровото око им дава увереност, интуиция и успех в бизнеса и парите. 

 

РАК (22 юни - 22 юли) 

Раците са чувствителни, работливи и лоялни. Те обичат да се грижат за своето семейство, дом и близки. През 2024 година, те ще имат възможност да подобрят своето домашно и емоционално благополучие, но също така ще трябва да се справят с някои промени и несигурност.

 • За да подсилят своята емпатия и интуиция, те могат да носят бижута с перли, които са камъните на чистотата, любовта и хармонията. Перлите помагат да са в хармония със своите чувства и да се наслаждават на живота си.

 

 

 • Също така, те могат да изберат стилни бижута с лунен камък, който е камъкът на женствеността, плодовитостта и магията. Лунният камък дава спокойствие, творчество и духовен растеж. 

 

 

ЛЪВ (23 юли - 22 август) 

Лъвовете са горди, щедри и харизматични. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието и да се забавляват. През 2024 година, те ще имат много поводи за радост и удовлетворение, но също така ще трябва да се научат да бъдат по-скромни и толерантни.

 • За да подкрепят своята слава и щастие, те могат да носят златист топаз, който е камъкът на благородството, достойнството и възхищението. Златистият топаз им помага да излъчват топлина, увереност и щедрост.
 • Също така, те могат да изберат цитрин, който е камъкът на радостта, оптимизма и изобилието. Цитринът им дава енергия, креативност и успех във всичко, което правят. 

 

 

ДЕВА (23 август - 22 септември) 

Девите са аналитични, работливи и перфекционисти. Те обичат да са полезни, организирани и точни. През 2024 година, те ще имат възможност да подобрят своите умения и знания, но също така ще трябва да се научат да бъдат по-гъвкави и отворени.

 • За да подсилят своята логика и ефективност, те могат да носят сапфир, който е камъкът на мъдростта, дисциплината и честността. Сапфирът им помага да се съсредоточат, да решават проблеми и да се държат с достойнство.
 • Също така, те могат да изберат аметист, който е камъкът на духовността, спокойствието и прозрението. Аметистът им дава релаксация, интуиция и самосъзнание. 

 

 

ВЕЗНИ (23 септември - 22 октомври) 

Везните са дипломатични, обаятелни и хармонични. Те обичат да са в компания, да се съгласуват и да се радват на красотата. През 2024 година, те ще имат много приятни и романтични изживявания, но също така ще трябва да се научат да бъдат по-решителни и самостоятелни. 

 • За да подкрепят своята грация и баланс, те могат да носят опал, който е камъкът на любовта, креативността и вълшебството. Опалът им помага да изразят своята индивидуалност, да привличат сърдечни партньори и да се наслаждават на живота си.
 • Също така, те могат да изберат турмалин, който е камъкът на защитата, съчувствието и толерантността. Турмалинът им дава хармония, уважение и способност да се справят с конфликти. 

 

 

СКОРПИОН (23 октомври - 21 ноември) 

Скорпионите са интензивни, страстни и тайнствени. Те обичат да се занимават с дълбоки и сложни неща, да се превръщат и да се регенерират. През 2024 година, те ще имат много силни и трансформиращи изживявания, но също така ще трябва да се научат да бъдат по-открити и доверчиви.

 • За да подсилят своята мощ и проницателност, те могат да носят малахит, който е камъкът на промяната, изцелението и ренесанса. Малахитът им помага да се освободят от стари травми, да се излекуват от рани и да се обновят.
 • Също така, те могат да изберат оникс, който е камъкът на силата, издръжливостта и тайната. Ониксът им дава смелост, самоконтрол и защита от негативност. 

 

 

СТРЕЛЕЦ (22 ноември - 21 декември) 

Стрелците са оптимистични, авантюристични и философски. Те обичат да изследват, да учат и да се развиват. През 2024 година, те ще имат много вълнуващи и обогатяващи изживявания, които ще им донесат нови хоризонти и визии.

 • За да подкрепят своята свобода и разбиране, те могат да носят бижута с тюркоаз, който е камъкът на пътешествието, щастието и мъдростта. Тюркоазът им помага да се наслаждават на приключенията си, да се съобразяват с различни култури и да се учат от живота.

 

 

 • Също така, те могат да изберат лапис лазули, който е камъкът на духовността, истината и прозрението. Лапис лазули им дава вдъхновение, интуиция и самоизразяване. 

 

КОЗИРОГ (22 декември - 19 януари) 

Козирозите са амбициозни, отговорни и реалистични. Те обичат да са успешни, уважавани и компетентни. През 2024 година, те ще имат възможност да постигнат своите цели и да се издигнат в кариерата си, но също така ще трябва да се научат да бъдат по-гъвкави и емоционални.

 • За да подсилят своята решимост и стабилност, те могат да носят диамант, който е камъкът на силата, издръжливостта и вечността. Диамантът им помага да се справят с трудностите, да се устоят на изкушенията и да се държат с достойнство.
 • Също така, те могат да носят с опушен кварц, който е камъкът на изчистването, хармонията и позитивността. Опушеният кварц им дава чистота, баланс и оптимизъм. 

 

 

ВОДОЛЕЙ (20 януари - 18 февруари) 

Водолеите са иновативни, оригинални и хуманитарни. Те обичат да са различни, да се занимават с нови идеи и да помагат на другите. През 2024 година, те ще имат много необичайни и вдъхновяващи изживявания, които ще им донесат нови приятели и прозрения.

 • За да подкрепят своята индивидуалност и прогресивност, те могат да носят аквамарин, който е камъкът на бъдещето, свободата и хуманността. Аквамаринът им помага да се отворят за нови възможности, да се освободят от ограниченията и да се свържат с хората.
 • Също така, те могат да изберат аметист, който е камъкът на синтеза, равновесието и трансформацията. Аметистът им дава съчетание от логика и интуиция, стабилност и промяна, сила и нежност. 

 

 

Риби (19 февруари - 20 март) 

Рибите са мечтателни, състрадателни и мистични. Те обичат да се занимават с изкуство, духовност и фантазия. През 2024 година, те ще имат много красиви и душевни изживявания, които ще им донесат нови изразителни средства и връзки.

 • За да подсилят своята чувствителност и въображение, те могат да носят нефрит, който е камъкът на милостта, изцелението и миролюбието. Нефритът им помага да се съгласуват със своите емоции, да се излекуват от болката и да се наслаждават на мир.
 • Разгледайте накити с нефрит ТУК.

 

 • Също така, те могат да изберат опалит, който е камъкът на светлината, ангелската енергия и възхода. Опалитът им дава вдъхновение, духовно растеж и връзка с висшето си аз. 
6 януари 2024
Бижута с какви камъни да носим в годината на Дървения дракон

Камъни за носене - Авантюрин, яспис, тигрово око, жадеит. Дървеният дракон - символ на сила, мъдрост и благоденствие. Елемент дърво. .

прочети още
27 ноември 2023
Перлите - вечната класика

Търсите елегантно бижу с перли?

прочети още
24 ноември 2023
Цитринът - камък на богатството

Цитринът е подходящ камък за зодиите Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

прочети още
27 ноември 2023
Сърдечният Перидот/оливин

Нежен прозрачен зелен камък

прочети още
6 ноември 2023
Как да избера правилното бижу за мен?

Бижуто, черешката на индивидуалността и уникалния стил

прочети още
6 ноември 2023
Дамските бижута като израз на елегантност и стил

Стилни дамски бижута онлайн

прочети още