Плащане/Доставка

Методи за плащане:

  • ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

При избор на този метод, Вашата пратка се доставя чрез наложен платеж посредством пощенски паричен превод. При доставката, дължимата сума се заплаща на куриера, а в замяна се издава разписка за пощенски паричен превод. Моля, съхранете платежния документ. Той заменя касовия бон и е необходим при предявяване на рекламация или желание за връщане или замяна на продукт.

  • ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

При избора на този метод за основание на плащането се посочва номер на фактурата и дата на издаване. При доставката се заплаща само куриерската услуга. 

Банкови детайли:

БГнакит ЕООД

София, ул. Бунтовник 35

ЕИК:207540645

Банкова сметка: BG68 BPBI 7942 1025 7629 01

BIC: BPBIBGSF 

Пощенска банка

 

Доставка:

Доставяме Вашите поръчки чрез куриерска фирма Еконт до всеки адрес в рамките на България. Цената за доставката е според тарифата на Еконт. 

 

ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ. СЕ ДОСТАВЯТ БЕЗПЛАТНО!

 

Срокове:

Доставките се извършват в рамките на 1-2 работни дни в зависимост от това, кога е направена поръчката и какъв е графикът за доставки на куриерската компания.
Поръчки направени след 15:00 часа се изпращат на следващия ден.
Поръчки направени в петък след 15:00ч., събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник.
* В предпразнични дни, срокът за доставка може да се удължи, поради натовареността на куриерите.

 

Опция преглед:

Всяка поръчка от Nakit.bg се доставя с опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ, което дава възможност в присъствието на куриера да разгледате и премерите получения артикул и да направите на момента избор дали да задържите или да върнете обратно изделието. Разходите за доставка при връщане на продукт са за сметка на клиента. 
В случай, че продуктът е счупен или наранен в момента на доставка, е необходимо да информирате куриера.