Дамски сребърни обеци "Маргарита" с кръгли циркони, авторски бижута с полускъпоценни камъни по поръчка, модерен арт подарък за жена

95,00 лв.
  • Кат. номер: 4036
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Кат.№ 4036

Елегантни, ръчно изработени, обеци, на щифт, с красиви флорални, ажурни елементи и с инкрустирани фасетирани кръгли циркони. Големина на обеците -2.2/1.6 см. Диаметър на цирконите 2 мм. Автор Владимир Радоев. При поръчка получавате безплатно красива подаръчна кутия.

Обеците могат да бъдат съчетани с пръстен "Маргарита" и медальон "Маргарита" от същата серия.

Възползвайте се от 15% отстъпка при закупуването на целия комплект "Маргарита".

За повече информация и поръчка на: order@nakit.bg или на тел. 0888 427 169

 

Цирконът има магически свойства и символика, свързани с неговия цвят и форма. Цирконът се смята за камък на мъдростта, който помага за развитието на интуицията, творчеството и духовността. Той също така дава сила, късмет и успех на своя притежател. Цирконът е подходящ за зодия Овен, Козирог, Стрелец, Водолей.

Цирконът е един от най-старите минерали на Земята, който се образува при кристализацията на магмата. Някои циркони са датирани на повече от 4 милиарда години и са свидетели на ранната история на планетата. Цирконът съдържа следи от уран и торий, които се разпадат и образуват светещи центрове в кристала. Той е полускъпоценен камък, известен с разнообразните си цветови оттенъци: безцветен, жълт, червен, оранжевочервен, зелен, син, кафяв и черен и др. Хиацинт се нарича разновидност на циркона с жълточервен или червенокафяв цвят.