Дамски сребърен пръстен "Маргарита" с кръгъл циркон, авторски накит с полускъпоценен камък по поръчка, модерен арт подарък за жена

195,00 лв.
  • Кат. номер: 4034
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Кат.№ 4034

Елегантен, ръчно изработен, пръстен с флорални, ажурни елементи и красиви фасетирани циркони. Големина на пръстена -3.0/2.8 см. Диаметър на цирконите 2 и 3 мм. Размер на пръстена - 55. Автор Владимир Радоев. Подарък - красива подаръчна кутия.

Пръстенът може да бъде съчетан с обеци "Маргарита" и медальон "Маргарита" от същата серия. 

Възползвайте се от 15% отстъпка  при закупуването на целия комплект "Маргарита".

За повече информация и поръчка на: order@nakit.bg или на тел. 0888 427 169

 

Цирконът има магически свойства и символика, свързани с неговия цвят и форма. Цирконът се смята за камък на мъдростта, който помага за развитието на интуицията, творчеството и духовността. Той също така дава сила, късмет и успех на своя притежател.

 Цирконът е подходящ за зодия Овен, Козирог, Стрелец, Водолей.

Цирконът е един от най-старите минерали на Земята, който се образува при кристализацията на магмата. Някои циркони са датирани на повече от 4 милиарда години и са свидетели на ранната история на планетата. Цирконът съдържа следи от уран и торий, които се разпадат и образуват светещи центрове в кристала. Той е полускъпоценен камък, известен с разнообразните си цветови оттенъци: безцветен, жълт, червен, оранжевочервен, зелен, син, кафяв и черен и др. Хиацинт се нарича разновидност на циркона с жълточервен или червенокафяв цвят.