Марки

«1»
 Аделина и Асен Куруиванови

Аделина и Асен Куруиванови

Колекцията на Nakit.bg от бижута на Аделина и Асен Куруиванови съдържа сребърни обеци, пръстени, медальони, висулки, сребърни гривни, нетрадиционни брачни халки изработени от сребро, проба 925 и позлатени части, както и накити от серията Праисторически рисунки.

 

107

продукти

 Ангел Андонов

Ангел Андонов

В колекцията на Nakit.bg Ангел Андонов е представен изцяло с бижута уникати, единични бройки. Изработени са от сребро, проба 925, с инкрустирани естествени камъни и речни перли.

51

продукти

 Анжело Красини

Анжело Красини

Бижутата на Анжело Красини са инспирирани от златните съкровища намерени по света, Гърция, Египет, но най-вече от тези открити в българските земи. Интерпретирани в накити със съвременен дизайн и форма, изработени от сребро, естествени камъни, седеф, перли или емайл.

127

продукти

 Влади Радоев

Влади Радоев

 

В творчеството си Влади Радоев е в постоянно търсене на нови идеи и методи за изработка на сребърни бижута. Умело съчетава традиционно и модерно, намира съвременна интерпретация на исторически форми и символи, преплита декорация и символика, форма и идея.

 

207

продукти

 Данчо Цанков

Данчо Цанков

Среброто е любимото му изразно средство. За авторът накитът е малка пластика, характеризираща се със синтезиран изказ в изчистени линии и модерни форми.

59

продукти

Емануела Абаджиева

Емануела Абаджиева

 

Емануела Абаджиева е утвърден автор в изработването на накити с полускъпоценни камъни върху текстилна основа. Отличават се с фина изработка и елегантно съчетание между текстил, минерали и метални елементи. Богат избор на колиета, гривни, медальони, обеци и пръстени.

35

продукти

 Жени Бошнакова

Жени Бошнакова

Сребърни бижута отличаващи се с неподражаемия стил на авторката, умело съчетание на форми и естествени камъни.

38

продукти

 Иво Кацаров

Иво Кацаров

Голямо разнообразие на форми, цветове, естествени камъни, речни перли и седеф в сребърните бижута на автора. Можете да избирате от сребърни гривни, пръстени, обеци, медальони и колиета изработени прецизно, с внимание върху вграждането на минералите.

254

продукти

 Корнелия Адрианова

Корнелия Адрианова

Бижута изплетени на една кука от специална тел с вплетени многобройни естествени камъни и речни перли.

123

продукти

 Накит

Накит

Колекция от модели сребърни накити изработени от колеги бижутери специално за Nakit.

37

продукти

 Руса Рачева

Руса Рачева

Предложенията на авторката са за ценителите на бижута от изсушени екзотични растения, умело съчетанини с минерали и перли.

6

продукти

 Снежана Нейкова и Иван Георгиев

Снежана Нейкова и Иван Георгиев

Многообразие от сребърни колиета, обеци и пръстени изработени в сложната технология на многоцветния емайл. Умело съчетание на древните рунически символи в модерната визия на бижутата.

63

продукти

Върни До Горе