Красивият Турмалин - отражение на дъгата

Красивият Турмалин - отражение на дъгата
27 ноември 2023

В Nakit.bg ще намерите авторски бижута - уникати, медальони, обеци и пръстени с турмалин, които биха подчертали индивидуалността и вкуса за своя притежател.

Бижутата с турмалин са прекрасни и разнообразни, като отразяват всички цветове на дъгата. Те имат богата и наситена окраска, която играе със светлината и създава различни ефекти. Бижутата с турмалин са символ на радост, креативност и хармония. Те са подходящи за всеки повод и стил, като придават жизненост и изтънченост на външния вид. 

Подходящ е за зодия Телец и Дева.

Разгледайте бижутата ни с турмалин ТУК.

Турмалинъте вид скъпоценен камък, който има разнообразни цветове - безцветен или черен, кафяв, червен, розов, виолетов, син, зелен, синьозелен, светложълт, едновременно в няколко различни цвята - полихрoмни турмалини.

Зеленият турмалин е вид скъпоценен камък, който има прекрасен зелен цвят и много полезни свойства. Той е част от групата на турмалините, които са силикатни минерали с разнообразна химична съставка и многообразие от цветове. Зеленият турмалин е подходящ за изработване на бижута като пръстени, медальони, обеци и колиета. Той се обработва в различни форми - цилиндрична, авална, пирамидална и други. Комбинирането му с други камъни, като перидот, жадеит, перли, кварц и други, само подчертават неговата красота. Зеленият турмалин се нарича още верделит и е отваря чакрата на сърцето. Повишава чувството на състрадание, нежност, търпение. Въздейства благоприятно на съня и успокоява съзнанието. 

6 януари 2024
Бижута с какви камъни да носим в годината на Дървения дракон

Камъни за носене - Авантюрин, яспис, тигрово око, жадеит. Дървеният дракон - символ на сила, мъдрост и благоденствие. Елемент дърво.

прочети още
6 януари 2024
Кой камък ще е най-подходящ за всяка отделна зодия през 2024 година според астрологията? 

Авторски бижута с подходящите за тази високосна година полускъпоценни камъни.

прочети още
27 ноември 2023
Перлите - вечната класика

Търсите елегантно бижу с перли?

прочети още
24 ноември 2023
Цитринът - камък на богатството

Цитринът е подходящ камък за зодиите Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

прочети още
27 ноември 2023
Сърдечният Перидот/оливин

Нежен прозрачен зелен камък

прочети още
6 ноември 2023
Как да избера правилното бижу за мен?

Бижуто, черешката на индивидуалността и уникалния стил

прочети още
6 ноември 2023
Дамските бижута като израз на елегантност и стил

Стилни дамски бижута онлайн

прочети още