Елегантни сребърни обеци "Цвете" с оникс, модерни дамски висящи ръчно изработени авторски обеци с полускъпоценни камъни от Владо Радоев , корпоративен подарък за жена, поръчка на обеци онлайн

149,00 лв.
  • Кат. номер: 4012
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Кат.№ 4012

Ръчно изработени висящи обеци, с английско закопчаване, с елегантен дизайн и красив фасетиран оникс. Дължина на обеците - 4.0 см. Големина на оникса 12/7 мм. Автор Владимир Радоев. При поръчка получавате безплатно красива подаръчна кутия. Обеците могат да бъдат съчетани с пръстен "Цвете" и медальон "Цвете" от същата серия.

Разгледайте и промоционалния комплект "Цвете" с отстълка 15%!

За повече информация и поръчка на: order@nakit.bg или на тел. 0888 427 169

 

Ониксът е подходящ за зодиите КозирогСкорпионДева. Дава стабилност самоконтрол, дисциплина. Той е камък на мъдростта, стимулира интуицията, логиката, анализа, насърчава растежа, развитието и трансформацията на личността, отблъсква негативната енергия.

 

Ониксът е вид кварц, полускъпоценен камък, разновидност на халцедона, който се характеризира с наслагване на различни цветове, обикновено черен, бял, кафяв или червен.  Името му идва от гръцката дума за нокът, защото според легендата, ониксът е създаден от отпадналите нокти на богинята Венера. Сардоникс се нарича червено-кафявият оникс. Ониксът има различно значение и свойства, в зависимост от цвета, формата и начина на използване.